2012 herzien

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2012 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

600 people reached the top of Mt. Everest in 2012. This blog got about 5.500 views in 2012. If every person who reached the top of Mt. Everest viewed this blog, it would have taken 9 years to get that many views.

Click here to see the complete report.

1 Antwoord to “2012 herzien”


  1. 1 Wim van de Pol 12 januari 2013 om 10:34

    Terechte analyse. Één van de problemen die we in de MBO wereld hebben, is dat imago en beeldvorming de plaats innemen van feiten. Dat gebeurt nu ook weer rondom het Rotterdamse plan. “Terug naar de MTS” is nog niet het begin van een oplossing van de problemen die er in het MBO zijn, maar helaas is de kracht van zo’n beeld kennelijk niet te beteugelen.

    Mijn antwoord is om desondanks, zoals jij in je blog ook doet, consequent te blijven communiceren over feiten en nuances en weloverwogen keuzes en niet mee te gaan in de hypes. Laten we er de nuchtere noordelijke voorbeelden naast zetten. Hopelijk trekken die op den duur meer aandacht.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Mijn laatste tweets

Archief

Categorieën


%d bloggers liken dit: