Zomerslaap

graag verwijs ik tijdens de vakantie naar een blog over de vakantie Zomerslaap.

Het staat er goed!

 

1 Antwoord to “Zomerslaap”


  1. 1 RW 15 juli 2015 om 18:12

    “t is net maar net hoe je als docent dit zelf invullen wil even los van de “zomerslaapplanning”. Wat langer zomerreces heeft ook voordelen. Na een weekje of twee weg van huis is er ruimte om je vakkennis weer eens stevig te updaten. Ik prijs mij gelukkig dat ik een bedrijfje gevonden heb waar ik drie weken fulltime in de beroepspraktijk aan het werk ben met heel veel voldoening, want ik leer zelf lekker bij en de eigenaar kan ook even op vakantie. Ervaring leert dat tijdens de schooltijden 5% in de beroepspraktijk invullen lastig is………….


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Mijn laatste tweets

Archief

Categorieën


%d bloggers liken dit: